2024. jún. 16., vasárnap

Kedves somorjai és Somorja környéki lakosok!

2018.7.25. 08:51
Slávka Gáborová

Amint arról már tájékoztattuk Önöket, 2018 júniusában elindítottuk az X-CARD vásárlói programunkat.

X-CARD kártyájával nem csak saját, hanem családtagjai vagy barátai nevében is fizethet.

Váltson belépőt X-CARD kártyájával az x-bionic® aquatic sphere központba, ahol kedvére szórakozhat és fürödhet a medencékben. Új attrakcióval is készültünk: ez az Aquatic Ninja, amellyel 3 456 € értékben nyerhet értékes díjakat. Pihenjen egyet a wellnessben, és vegye igénybe az itt kínált szolgáltatásokat. Ha munkaidő előtt szeretne megfelelő hangulatba kerülni és feltöltődni energiával, jöjjön el a reggeli jógára, utána pedig igyon egy egészséges smoothie-t 50%-os kedvezménnyel.

Az AdventureLand belépőjét szintén kiegyenlítheti X-CARD segítségével – itt az egész nyáron minden hétvégén program várja a gyerekeket.

Meg kell valamit ünnepelnie? Vacsorázzon az APANI vagy a Farrier´s Steak House étteremben, és számláját fizesse X-CARD kártyával. Esetleg igyon egy finom italt a Legend´s bárban.

Az X-CARD legnagyobb előnye, hogy havonta minden lehívott 100 euróért a következő hónapban 20 eurós bónuszt írunk jóvá kártyáján.

Hogyan juthat X-CARD kártyához?

Egyszerűen regisztráljon, és igényelje X-CARD kártyáját online vagy személyesen valamelyik recepciónkon, ahol azonnal át is veheti a kártyát. Online regisztráció esetén kártyáját a legközelebbi x-bionicsphere® látogatása során kapja kézhez. Ezt követően a kártya – miután tetszőleges összeggel feltöltötte – azonnal használható.

Az X-CARD kártyával kapcsolatos további információkat a www.x-bionicsphere.com weboldalunkon talál. Kérdéseire szívesen válaszolunk e-mailben is az x-card [at] x-bionicsphere.com címen vagy a +421 313 262 622 telefonszámon.

Köszönjük, hogy velünk tart!

Az X-CARD ügyfélszolgálat és az x-bionic® sphere egész csapata

 

Copyright © 2024 Somorjai