2024. júl. 20., szombat

Támogass minket

A Šamorínčan 500 előfizetőt keres

A Šamorínčan internetes újság ingyenes, és az is marad.

Ennek ellenére felhívással fordulunk Önökhöz, hogy legyenek a támogatói.

500 olvasót keresünk, aki havi 1€-val támogatna bennünket.

A Šamorínčan először 2012 végén jelent meg, és azonnal fontos részévé vált városunk mindennapjainak. A helyi hírek naprakész publikálása hozzájárult ahhoz, hogy a somorjaiak egyre többet tudjanak meg egymásról.

A Šamorínčannak köszönhetően mindenki kifejtheti nézeteit, figyelemmel követheti az önkormányzat munkáját és döntéseit. És arra való tekintettel, hogy a  képviselőtestület határozatainak nincs alternatívája, a Šamorínčan az egyetlen sajtóorgánum, amely függetlenül és szabadon tájékoztathat az önkormányzati döntésekről.

Ennek ellenére több internetes újság (pl. Denník N či Postoj) sorsa a bizonyíték arra, hogy az olvasók támogatása nélkül nem maradhat fent egyetlen független újság sem. Hiszen végül is az olvasók döntenek bármely újság létéről vagy nemlétéről.

Kérem, mérlegeljék ezért, hogy A Šamorínčan megérdemli-e ezt a támogatást.

Az internetes újság kiadója a Šamorínčan Polgári Társulás. Pillanatnyilag a működtetéshez szükséges pénzforrásokat a megjelentetett reklámok biztosítják.

Ennek nagysága kb. havi 1000 €. Ebből kell megfizetni két alkalmazott munkáját és az üzemeltetési költségeket.

További bevételi forrást jelentenek a Šamorínčan számára az olvasók adományai. Jelenleg mintegy 15 előfizetőnk van, akik együttesen kb. havi 50 €-val támogatnak minket. Nagyon köszönjük, nagyra értékeljük segítségüket.

Nekik és jelentősebb szponzoraink támogatásának is köszönhető az, hogy teljesen megújult a Šamorínčan web-oldala, s hogy a hírek egy részét le tudjuk fordítani magyar nyelvre.

Az Önök rendszeres hozzájárulása lehetővé teheti a Šamorínčan további fejlődését, valamint a város életét bemutató hírek megjelentetését.

A Šamorínčan „Jó Angyalává“ válhatnak Önök is az alábbi számlaszámra történő banki befizetéssel.

IBAN: SK13 1100 0000 0029 2390 2116

Köszönjük.

Copyright © 2024 Somorjai