2024. máj. 20., hétfő
Sztruhár František: Minden szavat számit, tiéd is!

Sztruhár František: Minden szavat számit, tiéd is!

2020.2.26. 09:45
Sztruhár František, politická reklama

Tisztelt Somorjaiak, és kornyezó falvak lakosai,

eljot az a pillanat amikor itt van a lehetóség, hogy valamit váltosztassunk a ország és a régiónk irányába. Utolsó négy év megmutatta nekunk, hogy valami nincs rendben. És nem csak a korrupciórol írok. Csak fizessuk az mindenféle adókat, fizetésbol le vonnyák a rakás pénzt szocilális és betegsegéjzó  bebisztosításra és a eredmény nagyon szomorú. Ugyan úgy romlik a kornyezetvédelem és a ivóvíz védelme, mert sokszor a biznisznek van elónye. És a nyugdíjaskor? Az egy kulon fejezet, sajnos évról évre rosszab, ha nincs pénze a nyudíjassank hogy szép nyugdíjat éljen a álambácsi nem segít rajtuk. Hijába dolgozot egész életiben. És a energia árak? Mind tugyuk, hisszen fizetyuk.

Ki vagyok? Ugyan az akik ti is. Elegem van a ígeretekból, allandó semmitmondó szavagból, és abból hogy mindig csak valaki ellen vagyunk. Itt az idó, hogy kozossen lépjun továb és a multat ne felejtsuk el de épitsuk a szebb jovót, ahol egyszerúb lesz az élet, kisseb adókkal, jobb egésségyggel, nyugdíjasok utazhassanak és elhessék az életuket a nehéz munkás idoszak után. Fejlesztyuk a kultúrankat, iskolákat, végyuk meg ivóvizenket. Rendszerben van elég pénz, nem kell adót emelni. Csak jobban ki használni és megálittani a kozospénzunk nem efektív kihasználássát. Ádót emelni tudd mindenki, még a két balkezes is. De csokkenteni nem. Azért sukséges a változás. És most itt az ideje.

Állatbarátokként pedig a házi kedvencek körültekintőbb védelmével is foglalkoznunk kell.

Te is meny szavazni február 29. én és karikkázd aszt aki neked szimpatikussab. Lehet hogy én, nem vagyok neked az, de a 22. listán van sok új arc, új szakamber akik kozos szebb jovót akarnak bisztosíttani.

Csak egyutt lehet eszt létrehozni, azért minden szavat számit, tiéd is!

Tistelettel Sztruhár František

Sztruhar_11

 

Copyright © 2024 Somorjai