2024. ápr. 17., szerda
nehoda rovinka

Somorjai tűzoltóknak és dunaszerdahelyi mentősnek mondott köszönetet, amiért segítettek az édesanyján

2018.8.16. 08:21
Peter Gábor
Egy fiatal férfi tette közzé rövid történetét a Facebookon, ami azóta sok emberhez eljutott, mivel az Országos Tűzoltókapitányság is megosztotta.

Martin szavai szerint édesanyja szenvedett balesetet tegnap előtt Csöllén (Rovinka), a 63-as főút faluba bevezető szakaszán. Amikor lelassított egy menetrend szerint közlekedő autóbusz mögött, hátulról belehajtott egy pozsonyi jelzésű Škoda Octavia. Az ütközés olyan erejű volt, hogy a hölgy kocsiját nekilökte a busznak. Kérdés, ugye, hogy vajon az Octavia sofőrjének hol járt az esze/szeme. A hölgy a volán mögött megsérült, kórházba kellett szállítani, de szerencsére nem esett komoly baja, hazaengedték.

A cselekményről beszámoló férfi közölte, hogy senkire nem kíván sarat dobálni, csak felhívná a figyelmet, hogy a nagy melegben figyeljenek jobban a vezetésre, mivel ennél sokkal nagyobb baj is történhetett volna.

Emellett pedig köszönetet mondott a somorjai tűzoltóknak, akiket a helyszínre riasztottak.

"Fiúk, a hozzáállásotokról sokan példát vehetnének. De tényleg, az utolsó pillanatig segítettetek, míg fel nem raktuk a roncsot a vontatóra, ezért nagy köszönet jár. S hogy el ne felejtsem, az első aki segített, egy épp arra járó, szolgálatra igyekvő mentős volt, Tono Dunaszerdahelyről, aki egy pillanatra sem hagyta magára a kocsiban mozdulatlanul ülő édesanyámat, egész idő alatt nyugtatgatta, míg meg nem érkezett a mentő"

nehoda rovinka nehoda rovinka1 nehoda rovinka2

 

 

Copyright © 2024 Somorjai