2024. júl. 25., csütörtök
Jozef Bednár polgármester-jelölt: Arra az emberre szavazzon, akire az otthona kulcsait is rá merné bízni

Jozef Bednár polgármester-jelölt: Arra az emberre szavazzon, akire az otthona kulcsait is rá merné bízni

2018.11.6. 11:50
Politická reklama, Jozef Bednár

Kedves Somorjaiak!

már a következő szombaton, azaz november 11. dönteniük kell arról, hogy ki fogja Önöket képviselni a városi képviselőtestületben képviselőként, illetve Somorja polgármestereként. Mi, a város polgárai, egy nap erejéig korlátlan hatalommal dönthetünk városunk jövőbeli fejlődésének irányáról.

Azon emberek közé tartozom, akik a kegyeikért folyamodnak. Megértem azokat, akik azt hangoztatják, hogy a város képviselője csakis somorjai születésű ember lehet.Azok az emberek, akiknek az elődeik írták Somorja történelmét. De vallom, hogy mi, fennmaradók is esélyt kell, hogy kapjunk. Családommal 13 éve élek itt. Az eltelt idő alatt városunk nagyon a szívemhez nőtt. Elégséges mértékben ismerhettem meg lüktetését. Ezért meggyőződésem, hogy ha a somorjaiak mindkét tábora úgy határozott, hogy megméretteti magát a választások során a közért és a város lakosainak való szolgálatért, ebből Somorja csakis profitálhat.

E versengésben tehát, hadd győzzön a legjobb!

Somorja egyszerre otthona mindazoknak, akik itt nőttek fel, de egyben azoké is, akik e gyönyörű városban életük során találtak otthonra. Somorja mindazok otthona, akik itt élnek, nemzetiségre való tekintet nélkül! És éppen ez a legnagyobb gazdagsága is. Ha minden somorjai egy irányba tolja majd a város szekerét, és kölcsönösen gazdagítják egymást, Somorja maga is gazdaggá válhat.

Kedves Somorjaiak! Köszönöm, hogy támogattak a választásokhoz vezető utamon. Szintén köszönet azért, hogy támogatták a város általam kidolgozott fejlesztési vízióját, melyet a "Somorja 2022" programban foglaltam össze. A teljes időszak idején a korrekt, tisztességes és tartalomorientált kampány lefolytatására törekedtem. Ám, aki dolgozik, - az hibázik is. Ezért, ha a választási utam során valakit megbántottam volna, vagy ha valami nem lett sikeres, ezúton kérek elnézést.

Kedves Somorjaiak! Kérem Önöket, hogy néhány nap múlva éljenek a jog adta lehetőségükkel! Szavazataikkal támogassák azon jelölteket, akik egyesíteni kívánják a város lakóit. Azon jelöltekre, akik minden körülmény között kiállnak az összes Somorjaiért!

„Válasszák azt, akire rá mernék bízni otthonuk kulcsát...!", - ezt javasolta a legendás cseh filmrendező, Miloš Forman, az embereknek, tudniillik, hogy mi szerint döntsenek a választásokon.

Kérem, hogy fontolják meg ésszerűen, kire bízzák városunk kulcsát! De leginkább: jöjjenek el választani!

A mi Somorjánk ezt megérdemli!

Tisztelettel,

Jozef Bednár

Somorja független polgármesterjelöltje.

www.samorin2022.sk

BEDNAR-10

Copyright © 2024 Somorjai