2024. feb. 23., péntek
A nők is képesek nagy dolgokat csinálni

A nők is képesek nagy dolgokat csinálni

2018.11.5. 11:52
Politická reklama

Tisztelt somorjaiak,

Lysinová, szül. Bábi  Edit vagyok, és a novemberi helyhatósági választásokon a polgármesteri posztért indulok.

A  Comenius Egyetemen a Matematikai-Fizikai Karon szereztem a diplomámat. 30 éve a Milan Rastislav Štefánik Gimnáziumban dolgozom, ebből 15 éve az iskola igazgatónőjeként. 2 felnőtt gyermekem van.

foto2

Somorja számomra az otthonomat jelenti: a biztonságot, a családot, mert életem 51 évét itt éltem le. Ismerem az itteni embereket, a város szépségeit, de látom a problémákat is, amelyek megoldhatóak. Választási programomat úgy állítottam fel, hogy mindazt, amit megígérek, teljesíteni is tudjam. Ha a választásokon rám szavaznak, fogom tudni  támogatni és tovább fejleszteni mindazt, ami a városban ma is sikeres: a kulturális együtteseket – a Csallót, a Csalit, a Prvosienkát, a Harmonia Classicát, a Sancta Maria és a Híd énekkarokat,az At Home Gallery-t, a sportklubokat, a polgári társulásokat… Együtt akarok működni valamennyi, a városunkban található egyházzal.

A hagyományos és közkedvelt városi rendezvények – a vásárok, fesztiválok – beleértve a romafesztivált is – továbbra is részei maradnak városunk életének. És nem feledkezem meg Bucsuháza, Sámot, Királyfia, valamint Csölösztő és Tejfalu városrészek lakosairól sem.

Választási programomat Facebook-on rövid videofelvételeken mutatttam be, valamint az önökkel – a választókkal – való személyes talalkozásokon. Megmutatom, hogy mi nők is tudunk nagy dolgokat véghez vinni és hogy a  választási szlogenemet, amelyet óriásplakátjaimon is látnak, komolyan gondolom: Somorjáért – a somorjaiakért.

Copyright © 2024 Somorjai