2021. ápr. 21., szerda - Konrád
dj (1)

Zene az kell

2019.9.26. 09:00
Zsuzsanna Sill

Fiatal és tehetséges  DJ HAMAR,  az –az  Hamar Ádám  nevét egyre többen ismerik  Somorján és környékén.  Szeptember 28-án Boki -  Vamos című albumának keresztelőjén az afterpartyn DJ HAMAR áll majd a pult mögött. Ebből az alkalomból beszélgettünk vele.

Minden feltörekvő DJ álma egyszer nagy fellépéseken,  jeles fellépőkkel színpadra lépni . Ez a  nagy nap Ádám számára valószínűleg ép a szombati lesz.  Minden álom beteljesül, ha teszünk érte, az első kérdésem Ádámhoz  a kezdettekkel , az indulással kapcsolatos.

Hogy kezdődött a DJ karriered?

Mindig is fontos volt számomra a zene, sok féle műfajt ismerek. A DJ  zene  2015 táján jött az életembe egy barátom által, aki megmutatta ezt a műfajt.  Amikor először álltam és próbáltam ki a DJ pultot, „szerelem volt első látásra” – és megfogalmazódott bennem, hogy a jövőben terveim lesznek ezzel a műfajjal.

Az úton elindultál ,  az is érdekelne hol , milyen lehetőségeid voltak az induláskor?

Eleinte otthon gyakorolgattam, az utóbbi egy évben indult be a folyamat, kezdetben barátaimnak , ismerősöknek ajánlottam, hogy zenélek szülinapi bulikon. Ez az ötlett annyira jónak bizonyult, hogy  láncreakcióként  egyik buliból a másikba hívtak játszani.  Azóta klubbokban is zenélek, de a szülinapi partykon továbbra is szívesen játszom.

Talán szerénytelenség nélkül mondhatjuk Ádám a  karriered felfele ível, arra is kíváncsi lennék, hogy talált meg a szombati rendezvény, ahol azért nagy nevekkel, sztárokkal zenélsz majd együtt?

A szombati rendezvény a WORLD IS MINE rendezvényszervező cég szervezi, akikkel már fél éve együtt dolgozom.  Megismerkedésünk után, meglátták bennem a tehetséget, különböző klubbokban kaptam lehetőséget tőlük a zenélésre, mint pl. a Legendary Music Club, ahol a sztárfellőpők előtt játszhattam bemelegítő zenét. Szombaton a bemelegítő zene mellett az afterpartyt is én játszhatom.

Kiváncsi vagyok, van-e példaképed, akitől esetleg fortélyokat lehetne ellesni?

Igazi példakémem talán nincs is, viszont amilyen műfajú zenét képviselek, abban a cseh DJ Richard Reynolds-ot mondanám példaképnek.

Mi a legfőbb inspirációd?

Hatalmas öröm számomra emberek előtt játszani, fontos az emberek visszajelzése, ez motivál leginkább, ez hajt, ez visz előbbre.

Nagyon fiatal vagy, ki az aki segít, aki támogat téged?

Elsősorban a szüleimnek köszönhetek sokat, ők mindenben mellettem állnak, támogatnak. A baráti köröm, az ismerőseim szintén biztat.  A World is Mine rendezvényszervező cégnek is sokat köszönhetek, mindenkép nekik köszönhetem az eddigi nagyobb fellépéseimet.

Mit tervezel, hogy képzeled el zenei téren a jövődet?

Hosszú távú tervet sosem szoktam kitűzni magam elé, mindig próbálok először kis célokat elérni. Viszont a jövőben mindenképp szeretnék saját zenét/zenéket kiadni, és mint ahogy minden DJ álma, egyszer szeretnék eljutni a Tomorrowlandre  Belgiumba és ott fellépni a világ legnagyobb elektronikus zenei fesztiválján a leghíresebb DJ-kel együtt.

Ádámnak sok sikert kívánunk mindenekelőtt  a szombati szerepléshez, a további terveid megvalósításához is drukkolunk majd. A kedves olvasókat pedig továbbra is arra  buzdítjuk, hogy a szombati lemezbemutatóra , Boki Vamos című albumának  keresztelőjére,  sok sztárvendég szereplésével, és DJ HAMAR afterpartyjával  okvetlenül szerezzen be egy jegyet, de legjobb, ha a barátokat is magukkal viszik.

Köszönöm a beszélgetést.

adám

 

Copyright © 2021 Somorjai