2024. júl. 21., vasárnap
VIDEÓ: Tüntetés volt Annamajorban az egyik feltételezett támadó háza előtt

VIDEÓ: Tüntetés volt Annamajorban az egyik feltételezett támadó háza előtt

2022.1.10. 08:52
ujszo.com

Tüntetésbe torkollott a 11 éves annamajori lány megtámadása fölött érzett felháborodás. Vasárnap délután az egyik feltételezett támadó lakhelye előtt gyűltek össze többen, a rendőrség lezárta az utcát.

A hírt a következő internetes portál közölte: ujszo.com

A tüntetést a közösségi hálón szervezték az elé a ház elé, ahol a támadás állítólagos szervezője lekik. Az utcán több tíz tüntető gyűlt össze, a rendőrség lezárta az utcát- írja a Plus Jeden Deň. A lap szerint a tüntetés nyugalomban zajlik, néha felhangzik egy kiáltás ("Igazságot!"). A helyszínen rohamrendőrök is vannak.

A közfelháborodást kiváltó eset január másodikán történt, amikor 16 éves fiatalok egy 11 éves lányt bántalmaztak, itattak alkohollal és az egészet videóra vették, ami később nyilvánosságra került. Az áldozat kórházba került, a rendőrség nyomozást indított.

A 11 éves lány időközben hazakerült, ahol gyógyulni próbál a traumából – mondta az áldozat apja a Plus Jeden Deň napilapnak.

A támadás főkolomposa állítólag a mindössze 14 éves Ela - írja a Plus Jeden Deň. Állítólag a környéken még dicsekedett is a barátainak, hogy vele semmi nem történhet, mert az anyja rendőr.

Copyright © 2024 Somorjai