2021. dec. 1., szerda - Elza
min.php

#VELEDNÉLKÜLED: AKI VELÜNK TART, AZ NINCS EGYEDÜL!

2020.4.2. 12:03
Krisztián Nagy

Fogjunk össze újra, és szombaton 16:50-től közös és határtalan Nélküled-énekléssel mutassuk meg az összetartozás erejét!

Klubunk múlt héten elindította a „Nélküled az erkélyről: énekelj, Kárpát-medence!”kezdeményezést. Szombaton, 2020. március 28-án 16:50-től, a hivatalos meccskezdés előtt 10 perccel közösen énekeltük el a DAC klubhimnuszát, az Ismerős Arcok Nélküled című dalát. Mindenki a saját ablakából, balkonjáról, erkélyéről vagy udvarából, így áténekelve a koronavírus által újra lezárt határokat is.

Felhívásunkra számos felvidéki, magyarországi, erdélyi, vajdasági és kárpátaljai sportegyesület és egyéb szervezet csatlakozott, így magyarok tízezrei énekeltek egyszerre.

Az éneklésről készült megjelenések több millió emberhez jutottak el. A sikeren felbuzdulva úgy döntöttünk, hogy a közös éneklést e hét szombaton, 2020. április 4-én ugyanebben az időben, 16:50-kor megismételjük.

Figyeljék a telefonjukat, és amikor 16:50-re ugrik az óra, indítsák el az alul található youtube-videót a dal hivatalos verziójával.

Az e heti éneklés mottója: Aki velünk tart, az nincs egyedül!

Kérjük az egész Kárpát-medence lakosságát, csatlakozzanak hozzánk szombaton, énekeljünk együtt, határtalanul! Fogjunk össze, mutassuk meg az összetartozás erejét – hiszen mi mind egy vérből valók vagyunk.

Csatlakozzanak a DAC hivatalos Facebook oldalán kialakított eseményhez!

Az éneklésről készült felvételeiket pedig kérjük osszák meg saját Instagram vagy Facebook felületeiken, és használják a #veledNélküled hashtaget.

Copyright © 2021 Somorjai