2024. jún. 20., csütörtök
plyn

Változás a víz és a gázóra leolvasásánál

2021.1.8. 13:11
Zsuzsanna Sill

A kialakult helyzetre való tekintettel és a Covid-19 kapcsán meghozott epidemiológiai előírásokkal  összhangban  a víz és a gázművek  változtatnak a  víz és a gázórák leírásának módján.  Az óraleolvasásokat teljesen leállították január 24-ig.

Ennek értelmében a vízművek és a gázművek munkatársai nem személyesen írják majd le az órák állását, hanem telefonon keresztül veszik fel a kapcsolatot az ügyfelekkel. Mivel a munkatársak január 24-ig nem tudnak ilyen módon mindenki elérni, így  ilyen formán is kérjük az együttműködésüket. A stavvodomeru [at] zsvs.sk email címen érdeklődhetnek, illetve  a víz www.zsvs.sk.  és gázművek www.spp.sk  weboldalán  kitöltött nyomtatványon jelenthetik be az órák aktuális állását.  A vízórák állásának bejelentésénél fel kell tüntetni a vízóra számát, a lakcímet, illetve a leírás időpontját, valamint az óra állását m3 –ben.

A gázórák állásának bejelentési határideje január 10.  Amennyiben nem történik meg az óra állásának bejelentése, akkor a gázművek átlagot számolnak majd és a számlázást annak alapján végzik el.

logo_minor2021

Copyright © 2024 Somorjai