2024. júl. 20., szombat
somorjai

Új bővített tartalom

2018.12.3. 03:00
Zsuzsanna Sill

Örömmel számolhatunk be arról, hogy a SOMORJAI – ONLINE HÍRÖSSZEFOGLALÓ, pályázati forrásoknak köszönhetően új, bővített tartalommal jelentkezik ezután.

Célunk még jobban bemutatni a Somorján és környékén megvalósuló eseményeket, legyen az akár kulturális jellegű, sport vagy egyéb más érdekes eseményeket, személyeket, kezdeményezéseket.

Több olyan érték jellemzi vidékünket, amely mellett nem lehet, és nem is szabad elmenni, amely érdemes arra, hogy a szélesebb olvasóközönség is megismerje. A hírportál szlogenjéhez hűen „Szeretünk itt élni” – tegyük még szerethetőbbé szülőföldünket, követve Georg Eliot gondolatát:  „Egy ember élete , szilárdan  kell, hogy gyökerezzen a szülőföldben, hogy magába szívhassa a gyengéd szeretetet a táj és az ott élők szorgos munkája iránt.”

Szeretnénk ebben a kedves olvasók segítségét is kérni, mintegy közös munkára ösztönözni, ezért amennyiben tudomására jut valamilyen érdekes történés, amely Somorjához és a Felső- Csallóköz falvaihoz köthető, vagy van tippje, ami érdekelhetné az olvasókat, küldje el emailben a következő címre: somorjai.hirek [at] gmail.com.

Kövesse a hírpotál Fb oldalát is, ahova szintén várjuk építő jellegű hozzászólásaikat és ötleteiket.

logo_minor

Copyright © 2024 Somorjai