2024. ápr. 14., vasárnap
Tovább tart nyitva a somorjai és dunaszerdahelyi temető

Tovább tart nyitva a somorjai és dunaszerdahelyi temető

2021.10.29. 08:13
ujszo.com

A közelgő Mindenszentek ünnepe és Halottak napja miatt már most is tovább tart nyitva a somorjai és a dunaszerdahelyi temető. Somorján épp befejezték a temető előtti tér átalakítását, Dunaszerdahelyen pedig a Gyurcsó István utca felújítását.

A hírt a következő internetes portál közölte: ujszo.com

Somorján kora délelőtt még kevesen voltak a temetőben. Néhány síron már virágzott a krizantén, a városi közterület-fenntartó vállalat munkatársai a fák leveleit gereblyézték. A temető előtti téren pedig épp finiseltek a terület teljes rekonstrukciójával.

Nagy József, a temető üzemeltetéséért is felelős Area városi közterület-fenntartó vállalat igazgatója lapunknak elmondta, hogy már most is tovább tart nyitva a temető, Mindenszentek ünnepe alatt és néhány nappal utána is a megszokottnál tovább látogatható majd a sírkert. „A héten már a téli nyitva tartásnál 2 órával tovább, este 8-ig van nyitva a temető. A két ünnepnap reggel 8-tól este 10-ig, majd utána is 8-ig látogatható. Igyekszünk úgy megszervezni a nyitva tartást, hogy ne legyen egyszerre nagy tömeg a temetőben“ - mondta Nagy József.

 

További információt ITT OLVASHAT.

Copyright © 2024 Somorjai