2024. júl. 13., szombat
teeenstar

Teen STAR személyiségfejlesztő program bemutató előadása Somorján

2018.10.16. 08:34
Peter Gábor

Mi is ez a program? "A Teen STAR személyiségfejlesztő program fiatalok tinédzserek részére", ahol fontos hangsúlyt kap az érzelmi inteligencia fejlesztése, a családi életre - és az érett szexualitásra való nevelés.

A szexuálpedagógiai programot már Magyarországon is oktatják, mely minimum fél éves  s képzett oktatók tartják. A diákok a testük működésével kapcsolatos megismerő, elfogadó, pozitív kapcsolat során érettebben látnak rá saját szexualitásukra. A lányok rácsodálkoznak, hogy a testük mekkora ajándék, és nem fogják odaadni magukat az első jöttmentnek, a fiúk pedig jobban megismerik az érzelmeiket, képesek azokat kezelni és uralkodni önmagukon. A tapasztalatok szerint mindez sokkal többet jelent a diákok számára, mint az egyoldalúan a fogamzásgátlásra fókuszáló szexuális felvilágosító tanórákon elmondottak. A TeenStar óráin bármilyen kérdést feltehetnek, és a személyiség egészéről esik szó. A programról további tájékoztatás olvasható az ergo-net.hu honlapon.

  1. bemutató előadás lesz a SZÜLŐKNEK erről Somorján okt. 19-én 16.30-kor a VITA HUMANA Központban, és a 13-14 éveseknek okt. 26-án ugyanott. Csak ez után van módjukban a szülőknek és gyermekeiknek megbeszélni, hogy szeretnének-e a kurzuson részt venni. A bemutatókra előre jelentkezni a 0908/421258 tel. számon kell!
    Szeretettel várják az érdeklődőket az előadók: Bándy Katalin és Jakóczy László

Teen STAR program plakát2

Teen STAR szülői levél2

 

Copyright © 2024 Somorjai