2024. máj. 20., hétfő
Tavasz első pillanatai

Tavasz első pillanatai

2020.3.18. 05:00
Vladimír Gábor

Közeledik a tavasz,  süt a nap, éled a természet. Az új évszakkal, új események, történések is kezdetét vették.

Az új helyzet akarva- akaratlanul is többünket lassulásra kényszerít. A koronavírus járvány nem egy egyszerű helyzet, de ha mindenki felelősségteljesen viszonyul a helyzethez, akkor talán kihozhatunk valami jót is belőle.

Használjuk ki az időt, amely a helyzetből adatott,  a különböző megszorításokból kifolyólag. A világ lelassult, megállt bizonyos tekintetben, így  lehetőségünk lett arra is, hogy magunkra figyeljünk.

Töltsünk több időt szeretteinkkel, gyerekeinkkel, szüleinkkel.  Ha fizikálisan nem is tudunk velük lenni az esetleges távolságok miatt, hívjuk fel őket, most van rá  vissza nem térő alkalmunk.

Társasjátékozzunk, olvassunk, akár a gyerekekkel közösen is.  Éljünk a jelenben, hogy merre alakulnak a dolgok, aggodalmaskodni lesz még időnk.

Éljük meg a tavasz első pillanatait sétával, napozással a teraszon vagy a kiskertünkben. A D vitamin segítségünkre lesz.

Mindezt tegyük a szabályoknak megfelelően, viseljünk arcmaszkot, vigyázzunk az idősekre, mert lehet a felelőtlen hozzáállással pont nekik okozunk bajt.

logo_minor

 

Copyright © 2024 Somorjai