2024. júl. 25., csütörtök
Szombaton régióderbi Komáromban

Szombaton régióderbi Komáromban

2018.10.4. 16:19
Szilvássy József
Őry Tibor

E hét végén igazi presztizscsata várható Komáromban, ahol az éllovas helyi KFC az STK Fluminense csapatával találkozik, a II,labdarógó liga 12.fordulójában. A nagy küzdelmet igérő mérkőzés szombaton délután háromkor kezdődik. A trencséni Martin Ježík lesz a játékvezető.

“Jó hangulatban utazunk Komáromba, mert múlt pénteken odahaza 6:0-ra győztük le a zsolnai ellenfelünket. Örülök a nagyszerű eredménynek, különösen annak, hogy látványos játékkal engeszteltük ki szurkolóinkat.Ezen az úton akarunk haladni tovább. Tiszteljük ellenfelünket, eddigi kiváló szereplésüket, de nem kezdjük a meccset feltett kezekkel, nem szeretnénk pont nélkül hazautazni” -- nyilatkozta portálunknak Gustavo Leal somorjai pályaedző.

Jozef Olejník szerint idén rendkívül kiegyensúlyozott a II.liga mezőnye, ezért egy-egy meccsen nem sokat számít a csapatoknak táblázaton elfoglalt helyezése. “Ezt mi is a saját bőrünkön tapasztaltuk meg, amikor nemrég  idehaza kikaptunk az akkor még sereghajtó kassai Lokitól. Ráadásul az STK játékoskerete sokkal erősebb, mint ahogy azt a tabellán jelenleg elfoglalt helyezése alapján feltételeznénk. Ezért kell résen lennünk. Elszántan és nem elbizakodva lépünk pályára -- közölte a komáromiak vezetőedzője.

A két csapat hosszú idú után tavaly találkozott először bajnoki mérkőzésen. Komáromban a hazaiak 2:1-re győztek, a Pomléban viszont a somorjaiak nyertek 3:0-ra. Jelenleg a KFC a II.liga listavezetője, az  STK viszont a 12.helyen várja a folytatást.

Matheus Pato

Matheus Pato múlt pénteken mesterhármast ért el a zsolnaiak ellenr. Vajon Komáromban is igy fog örülni?  (Őry Tibor felvétele)

Copyright © 2024 Somorjai