2024. máj. 25., szombat
ma7 stk

Szlovák Kupa: A KFC kiütötte a DAC farmcsapatát a csallóközi rangadón

2021.3.25. 08:27
ma7.sk

A koronavírus-járvány következtében a Szlovák Labdarúgó-szövetség döntése értelmében csak az élvonalbeli és másodosztályban szereplő gárdák folytathatják a Szlovák Kupa küzdelmeit. Az új sorsolás alapján, a negyedik fordulóban csallóközi rangadóra került sor, ugyanis Somorját a DAC farmcsapatát és a Komáromi FC-t összesorsolták.

A hírt a következő internetes portál közölte: ma7.sk

A válogatott mérkőzések alatt szünetben sem maradtuk klubfoci nélkül, a Szlovák Kupa negyedik fordulójának keddi mérkőzésén csallóközi rangadóra került sor. A DAC farmcsapatának számító Somorja Nagytopolcsányban fogadta a Németh Szilárd edzette komáromi lila-fehéreket.

A mérkőzés első negyedórájában mindkét kapu előtt akadtak lehetőségek, a 12. percben a Somorja kis híján előnybe került, Nagy Péter helyzeténél a kapufa kisegítette a komáromi együttest. Ezt követően a játék képe kiegyenlítettebb lett, de a somorjai együttes többet próbálkozott.

A mérkőzés 35. percében a KFC előtt adódott két remek gólszerzési lehetőség, Matić jó 25 méteres gólba tartó lövését tolta ki a sarokból Valach, ami után Abrahám próbálkozhatott újból, de ezt is védte a somorjai hálóőr.
Két perccel később már gólnak örülhettek a lila-fehérek, Abrahám remek beadása Matić elé szállt, aki egy szép mozdulattal emelte át a somorjai kapust, a visszaérő Nagy Péter sem tudott már a gólvonalról menteni.
Egy perccel később Báez szinte azonnal kiegyenlíthetett volna, Leckéši egy remek védéssel szögletre mentett.
Az első félidő hajrájában az eredmény már nem változott, komáromi vezetéssel mehettek szünetre a felek.

 

További információt ITT OLVASHAT.

Copyright © 2024 Somorjai