2024. júl. 22., hétfő
mészáros

Szerető fegyelmezés

2019.1.17. 05:00
Zsuzsanna Sill

Egy órás bemutatóra kerül sor a Csallóközcsütörtöki Játékvár Játszóház PT szervezésében 2019. január 23-án 17,00 órától.

Bevezetés a Szerető fegyelmezés alapjaiba. Az egy óra alkalmat biztosít arra, hogy a szülőkkel beszélgessünk a nevelési szokásaikról, a kommunikációs képességeikről. Az asszertív kommunikáció jellemzőit közös példákkal közelebb hozzuk, de kitérünk a Pozitív fegyelmezés módszerére is, amelyet Jane Nelsen dolgozott ki. A leghasznosíthatóbb elveket tisztázzuk.

A workshopot vezeti Mészáros Krisztina főiskolai óraadó tanár, aki évek óta dolgozik coachként, illetve rádiós szerkesztőként. Mindezek mellett kétgyermekes aktív anya, aki úgy gondolja, a gyermekei a legnagyobb tanítói, és a fejlődés csakis a megtapasztaláson át vezet. Hiszi, hogy az ő példája csak egy lehetőség, nem követendő, de az eszközök, amelyek ismertetését céljának tűzte ki, eredményesek lehetnek a szerető nevelésben.

Sok szeretettel várjuk az érdeklődőket. Az előadás helyszíne  Csallóközcsütörtök, Iskola  épülete melletti volt műhely – Školský rad 416/ A Játékvár Játszóház terme/

logo_minor

Copyright © 2024 Somorjai