2024. ápr. 15., hétfő
Szabadfogásban remekeltek a somorjaiak

Szabadfogásban remekeltek a somorjaiak

2021.8.4. 06:36
ujszo.com

Kassán is a figyelem fókuszába kerültek, három bajnoki címmel gyarapították gyűjteményüket a somorjai Gladiátor Birkózóklub szárnyukat bontogató tehetségei, akik a fiatalabb diákok mezőnyében villantották meg tudásukat.

A hírt a következő internetes portál közölte: ujszo.com

Sikerük értékét hatványozza, hogy szabadfogásban jeleskedtek, holott a csallóközi városban kötöttfogásra szakosodnak. „Tíz fiút neveztünk, zömmel egy-két évvel idősebb ellenfelekkel mérettettek meg. Súlycsoportjában Gönczi Mátyás, Horváth Adorján és Patkoló Rudolf diadalmaskodott. Rajtuk kívül még Bihari Tibor és Martin Lukáčik is dobogós helyen zárt. Csapatversenyben a pozsonyi Dunajplavba alakulata egy ponttal előzött meg minket, a fővárosiak azonban hárommal több versenyzőt küldtek csatába. A konkurenciára való tekintettel nagyon elégedett vagyok a produkcióval, az éremterméssel” – tájékoztatta lapunkat Horváth István, a somorjai Gladiátor Birkózóklub főedzője. 
A dunaszerdahelyiek mérlege: egy bajnoki cím, egy elsőség, két ezüst- és két bronzérem. „Ezúttal Hegedűs Attila került országos bajnokként a krónikába, négy további birkózónk is dobogóra léphetett az éremosztásnál. Sajnos, Vajas Viktóriának nem akadt kihívója, így kénytelen volt beérni az aranyéremmel” – elevenítette fel a dunaszerdahelyiek sikerlistáját klubelnökük, Hakszer Roland. 

 

További információt ITT OLVASHAT.

Copyright © 2024 Somorjai