2024. jún. 16., vasárnap
basket_hu

Suja Tímea: Szépen lassan haladunk előre, csak türelem kell

2019.11.4. 14:12
felvidek.ma
Dobsa Lajos

Nem kezdte jól a szezont a somorjai női kosárlabdacsapat, hiszen csak sorozatban négy vereség után sikerült megszerezniük az első győzelmüket, mégpedig otthon a Besztercebánya csapata ellen. A Suja Tímea és Diósi Albert vezette alakulat magabiztos győzelmet aratott a néhai híres bányaváros női kosarasai ellen.

A hírt a következő internetes portál közölte: felvidek.ma

A csallóközi város kosaras lányai a meccs elejétől egyértelművé tették, hogy ezt a meccset már nem engedhetik ki a kezükből. A hazaiak két harmad után 11 ponttal vezettek, a különbség pedig a második játékrészben is folyamatosan nőtt. Az eredmény, egy magabiztos hazai győzelem volt, s győzelem mindegyik negyedben. A hazaiak legtöbb pontot szerzett játékosa a 17 pontot dobó Soňa Svetlíková volt, de a hazaiak játékos edzőjének sem kellett szégyenkeznie, hiszen Suja Tímea neve mellett 8 pont 8 assziszt állt.

Portálunk Suja Tímea játékos edzőt kérdezte, a rossz kezdésről: „Teljesen új csapatunk van, új és fiatal játékosokkal, ezért a megszokottnál tovább tart, míg összeszokunk és az új játékosok belejönnek abba a rendszerbe, amit szeretnénk játszani, gondolok itt most úgy a támadásra, mint a védekezésre. A rosszabb kezdet várható is volt, a lényeg az, hol leszünk februárban. Szépen lassan haladunk előre, csak türelem kell.”

 

További információt ITT OLVASHAT.

Copyright © 2024 Somorjai