2024. ápr. 14., vasárnap
STK: váratlan hideg zuhany a forróságban

STK: váratlan hideg zuhany a forróságban

2021.8.16. 07:27
ujszo.com

Nagy meglepetésre hazai pályán 2:1-es vereséget szenvedett a somorjai STK az eddig nulla ponttal a bajnokság utolsó helyén álló Rohožník csapatától a labdarúgó II. ligában.

A hírt a következő internetes portál közölte: ujszo.com

A vasárnap délelőtti forróság ellenére 506 néző volt kíváncsi a Somorja és az utolsó összecsapására. Jól kezdtek a hazaiak, több ígéretes helyzetük is volt, a 19. percben Bahi a kapufát is eltalálta. A bal oldalon Bright a nagy meleg ellenére is aktív volt, bátran cselezte be magát a vendégek tizenhatosába, de a veszélyes lövése elkerülte a kaput. Nem úgy a túloldalon. A Rohožník három labdaérintésből gólt lőtt: Trefil kapus hosszú kirúgását Pittner csúsztatta Beköhöz, aki szépen gurította el a DAC második számú kapusa, a nyáron igazolt Vantruba mellett – 0:1.
A góltól nem változott a játék képe, továbbra is támadásban maradtak a hazaiak. Trefil kapus előtt alakult ki egy nagyobb kavarodás, előbb Jančo, majd Leginus is próbálkozott, de csak egy szöglet jött össze a hazaiaknak, ami nem volt veszélyes. 
Pár perccel később ritkán látott eset történt, Bright és a vendégek védője olyan erővel rúgott egyszerre bele a labdába, hogy a játék egy hangos puffanás után sziszegve leeresztett.
A 30. perc után a hazai szurkolók eresztettek le még jobban. A bal oldalon a villámgyors Frimmel hagyta faképnél Matúš Malýt, a lapos centerére pedig remek ütemben érkezett Pittner és a hálóba passzolta a labdát – 0:2.
„Úgy játszotok, mint a DAC!” – kiáltotta be valaki a nézőtérről a második vendéggól után. Az előző szezon elején ez nyilván még dicséretnek számított volna, de most inkább kritika volt.
Jančo az első félidő hajrájában ugyan próbálkozott egy szép lövéssel, de nem volt eredményes, így meglepetésre vendégvezetéssel vonultak a szünetre a felek.
A második játékrészben óriási mezőnyfölényben játszottak a hazaiak, a vendégek pedig a védekezésre és a gyors kontrákra rendezkedtek be. 

 

További információt ITT OLVASHAT.

Copyright © 2024 Somorjai