2024. jún. 21., péntek
Sorozatban hatodszor győzött a Somorja, nyertek a komáromiak is

Sorozatban hatodszor győzött a Somorja, nyertek a komáromiak is

2021.5.3. 08:49
ma7.sk
Tibor Őry

A szlovák másodosztály 27. fordulójában a két csallóközi gárda, a Komárom és a Somorja is otthon lépett pályára. A komáromi lila-fehérek a Slovan B csapatát győzték le egy gólzáporos mérkőzésen, míg a Somorja a Máriatölgyes csapata ellen győzött magabiztosan.

A hírt a következő internetes portál közölte: ma7.sk

Sorozatban hatodik győzelmét könyvelhette el a szlovák másodosztály hétvégi fordulójában a DAC farmcsapata, a Somorja. A somorjai együttes hazai pályán a Máriatölgyes csapatát győzte le magabiztosan, három góllal. A somorjai kezdőben ezúttal négy DAC-játékos kapott helyet, Száraz Benjamin, Luciano Vera, Sainey Njie és Mateus Brunetti személyében, valamint a DAC két kölcsönjátékosa, Jakub Švec és Ernes Boateng is ott volt a kezdőben.

Az első játékrészben a hazaiak kezdeményeztek többet, a Somorja előtt akadtak a nagyobb lehetőségek.

A csapat fölénye a 20. percben érett góllá, a hazaiak gólfelelőse, Rymarenko szerezte meg a vezetést a csallóközi gárdának. Öt perc sem telt el, ismét zörrent a vendégek hálója, ezúttal is Rymarenko talált a kapuba büntetőből, miután a vendégek hálóőre, Vavruš szabálytalankodott a tizenhatoson belül. Az első félidő hajrájában is a hazaiak domináltak, újabb gólokat is szerezhettek volna, azonban Boateng és Švec sem tudta értékesíteni helyzetét.

 

További információt ITT OLVASHAT.

Copyright © 2024 Somorjai