2024. júl. 25., csütörtök
Somorjai vereség a szakolcai mumus ellen

Somorjai vereség a szakolcai mumus ellen

2021.8.30. 07:45
ujszo.com

A szakolcaiak ellen nem megy a II. labdarúgóligában szereplő somorjai csapatnak, ismét kikaptak (0:1). Sorozatban ez volt a negyedik vereségük bajnoki meccsen az erdőhátiak ellen.

A hírt a következő internetes portál közölte: ujszo.com

A második ligás mezőny egyik legjobb csapata látogatott a Pomléba, amelynek célja a feljutás a Fortuna Ligába. A veretlen szakolcaiak főleg a szilárd védelmükkel tűnnek ki, hat meccs alatt csak egy gólt kaptak. A hazai csapatba az együttműködés alapján a DAC-tól Vera, Malý és Nebyla érkezett. Nije és a pénteki harmadik dunaszerdahelyi gól szerzője, Sharani sérülés miatt nem tudták vállalni a játékot.

Egy órával a találkozó előtt eleredt az eső, de az óriási zuhé ellenére remek állapotban volt a pomléi pálya, köszönhetően Csölle Roland pályagondok remek munkájának. Lehet, hogy őt kellene leigazolni a pénteken látott garamszentkereszti vagy a pozsonyi Nemzeti Stadionba, és akkor ott is megfelelő lenne a pálya minősége.

Fogadkoztak a somorjaiak, hogy a két hete az újonc Rohožník elleni blama után a Skalica ellen javítanak. Michal Kuruc felállított egy hadrendet, amely alapján jó esélye lett volna az STK-nak a három pont megszerzéséhez, ez azonban már a 12. percben felbomlott. Egy gyors vendégtámadás után Trnovský kapus elütötte Voleskýt és a játékvezető kiállította a somorjai portást. ,,Nem tudom, jogos volt-e a piros lap. Kíváncsi vagyok a videófelvételre. Kiegyenlített létszám mellett is nagyon nehéz játszani a Szakolca ellen, de így még nehezebb lett” – mondta lapunknak a somorjai középpályás Nagy Péter. A kapuba a győri Rába ETO-ból érkezett Gyurákovics Erik állt be, aki számára ez volt az első bajnoki meccs az STK mezében. Bemelegítés nélkül kellett pályára lépnie a 22-éves hálóőr, aki a továbbiakban több remek védést mutatott be.

 

További információt ITT OLVASHAT.

Copyright © 2024 Somorjai