2024. máj. 26., vasárnap
A Somorja féltucat gólt rúgott a Slovan B csapatának

A Somorja féltucat gólt rúgott a Slovan B csapatának

2021.8.2. 07:26
ma7.sk

A szlovák focibajnokság második vonalában meggyőző fölénnyel magabiztos győzelmet aratott a Somorja csapata a Slovan tartalékcsapata ellen.

A hírt a következő internetes portál közölte: ma7.sk

Kiütéses győzelemmel folytatta szereplését a szlovák másodosztályban a Somorja labdarúgó csapata. A Michal Kuruc vezette csallóközi együttes a második fordulóban hazai pályán is bemutatkozhatott az új idényben.

A somorjai kezdőben ezúttal is több DAC-játékos is lehetőséget kapott, többek között Veszelinov Dániel a kapuban, a védelem tengelyében Matuš Malý, valamint a középpályán Bögi Ferenc is.

A kispadon is több kölcsönjátékos várta a lehetőséget, mint például Ernest Boateng vagy Szalma Dániel

A hazai együttes már az első negyedórában megszerezte a vezetést, miután Nagy Péter büntetőből volt eredményes. A gyors gólnak köszönhetően a hazaiak domináltak, és több gólt is szerezhettek volna az első félidőben.

Az első félóra végén Owusu kettőre növelte a Somorja előnyét, miután Jančo beadását Lacko röviden tisztázta, a somorjai futballista pedig köszönte szépen, és nagyszerűen találta el a labdát, amiből gól is született.

Az első félidőben újabb gól már nem született, ez pedig kétgólos somorjai előnyt jelentett a szünetre. A fordulást követően a somorjai együttes gyorsan lerendezte a három pont sorsát,
előbb a 49. percben Vrábal talált be, majd nem sokkal később az 53. percben Leginus növelte a hazaiak előnyét egy újabb büntetőből.

 

További információt ITT OLVASHAT.

Copyright © 2024 Somorjai