2024. júl. 13., szombat
karate1

Sikeres magyarországi edzőtáborozáson a somorjai Kyokushin Karate Oyama Dojo

2018.9.7. 10:53
Peter Gábor

Mint minden évben, a somorjai Kyokushin Karate Oyama Dojo idén is megszervezte zalakarosi edzőtáborát.

Már több éve jár a sportegyesület szülőkkel, barátokkal együtt az Art hotelba karatékáival.

A KKODŠ tagjain kívül a győri Free Fighter Se. tagjai is részt vettek a táborban. Köztük az egyesület vezetői is, akik a magas szintű edzéseket tartották.  Ebben az évben a napi többszöri tréningen kívül szombaton egy övvizsgára is sor került. A szerdától kezdődő edzéseken mindenki keményen edzett, mindenki kiadta magából a maximumot. Szombaton az utolsó táborzáró edzésen minden vizsgázó sikeres vizsgát tett és sokan közülük már új övszínnel távoztak a táborból. A klub vezetősége gratulál a sikeres övvizsgát tett karatékáknak és azoknak, akik részt vettek az edzőtáborban nagy kitartást s erőnlétet tanúsítva.

karate2

Egyben szeretnénk megköszönni támogatóinknak: Mirror Partners s.r.o., V&V sadrokartónové systémy, Ristorante Italiano da Cono Bratislava, Wanted design, DUNA-HÚS s.r.o., Bartal családi borászat, valamint a VÍGH-kovovýroba s.r.o. partnereinknek, hogy támogatják klubunkat.

A nyári pihenő után ismét folytatódnak az edzések a Fő utcán, lent a ČSOB alagsorában minden kedden, csütörtökön és pénteken 17:00 -tól. Szívesen várjuk az új jelentkezőket korhatár nélkül, akik szeretnék kipróbálni magukat egy tradicionális, japán küzdőharcban.

Jelentkezni senpai Mgr. Bódis Lajosnál lehet a következő telefonszámon: 0905 521 620, illetve személyesen az edzéseken. OSU!

Copyright © 2024 Somorjai