2024. júl. 22., hétfő
athome

Sikeres évet tudhat maga mögött az At Home Gallery

2019.2.20. 05:00
Peter Gábor

A somorjai zsinagógában működő At Home Gallery sikeresen zárta a 2018-as évet, a 2019-es évre is sok érdekes programmal készülnek.

„A 2018-as év nagyon sikeres volt számunkra, több érdekes kiállítást szerveztünk, melyet rengeteg szlovákiai és külföldi vendég látott” -  tudtuk meg Kiss Csabától, aki feleségével Suzanne-vel vezeti a a galériát.

Ez minden bizonnyal annak is köszönhető, hogy a kiállítások többsége interaktív volt, a vendégek is bekapcsolódhattak a kiállítás folyamába. A látogatók többsége  célirányosan jön már a somorjai galériába.

A galéria sikerét az is bizonyitja, hogy az egyik kiállítást a 2019-es év kiemelkedő eseményeként említették meg, művészkörökben.

Zuzana Pacáková a „Biela noc“ néven ismert rendezvény szervezője is elismeréssel nyilatkozott a galéria kiállításáról: „Nagyon érdkes volt a kiállítás, különösen arra való tekintettel, hogy a résztvevők egy mozaikot is kirakhattak, melynek fénye  a mennyezeten verődött vissza.“

A 2019-es év is ígéretesnek mutatkozik, már márciusban megtekinthetik az érdeklődők  az első kiállítást, melyen Eva Masaryková mutatkozik majd be. Kilenc kiállítást szerveznek majd, többek közt bemutatkozik a tehetséges somorjai Németh Krisztián, Daniel Fischer,  valamint további művészek, mint Cséfalvay András és a kanadai Barbara Claus.

logo_minor

 

 

Copyright © 2024 Somorjai