2024. júl. 13., szombat
basket_hu

SBK Somorja: megkezdődött a rájátszás

2019.1.25. 08:14
felvidek.ma

Az alapszakasz rossz befejezése után a rájátszást is rosszul kezdte a somorjai női kosárlabdacsapat, hiszen a rájátszás első meccsén a csallóköziek a bajnokság legjobb csapatától, a Rózsahegytől szenvedtek vereséget.

Természetesen senki sem számíthatott reálisan arra, hogy a somorjai lányok idegenben szerzik meg a rózsahegyiek skalpját, de azért a legtöbben bíztak benne, hogy szoros meccset játszanak majd.

Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy a csapat a nyújtott játékhoz képest nem ért el reális eredményt, ugyanis a vereség aránytalanul nagyra sikeredett. A lányok igyekeztek, és az öt-öt elleni játék is tűrhető volt, viszont sok labdát vesztettek.

Sajnos már több meccsen is megmutatkozott, hogy ez a csapat gyenge pontja, melyet egy erősebb ellenfél könyörtelenül kihasznál.

Ráadásul a hazaiak nagyon keményen játszottak, s ez a csapat egyik részének nem okozott gondot, de volt, akinek igen. Az biztos, hogy az ilyen meccsekből sokat lehet tanulni, s menni kell tovább, hiszen a Play Off most jó és komoly edzés a pár meccs múlva következő kieséses szakaszhoz.

„A játékvezetőkről inkább nem mondanék semmit. Az ellenfél ismét bebizonyította, hogy főleg az idegenlégiósainak köszönhetően, de nagyon jó csapat. Amikor a hazaiak csak szlovák játékosokkal játszottak, akkor kiegyenlített volt a meccs” – nyilatkozta Diósi Albert, a csapat edzője.

Rózsahegy – SBK Somorja 86:49

Negyedek: 24:13, 22:14, 20:9, 20:13

Nézőszám: 450

SBK Somorja: Suja 23, Vyňuchalová 11, Letková 6, Marcová 5, Horvátová 2, Dulová 2, Škublová, Lelkes J., Andrássy.

Copyright © 2024 Somorjai