2024. máj. 19., vasárnap
Sárga-kékek a Somorja felkészülésében

Sárga-kékek a Somorja felkészülésében

2022.2.24. 09:01
DAC1904

A DAC kötelékébe tartozó játékosok – köztük hat ifjúsági futballistával – is szerepet kaptak a somorjai színekben a most befejeződő téli felkészülés során.

A hírt a következő internetes portál közölte: dac1904.sk

Hétvégén a honi másodosztályban is elindulnak a küzdelmek, ahol partnerklubunk, az ŠTK Somorja mezében a DAC játékosai is rendszeres lehetőséget kapnak. Michal Kuruc vezetőedző védencei a második vonal tabellájának a nyolcadik helyén teleltek, és vasárnap 10:30 órától az újonc Homonna elleni hazai összecsapással vágnak neki a pontvadászat tavaszi felének. Soros ellenfelük a bajnokság legkellemesebb meglepetései közé tartozik, hiszen a 17. fordulót követően az 5. helyen áll.

A DAC-cal való, a fiatal játékosok fejlődését szolgáló együttműködés keretén belül a Somorja téli felkészülésébe immár hagyományosan több fiatal labdarúgó is bekapcsolódott. Ők Michal Kuruc vezetőedző csapatának barátságos mérkőzésein is bevetésre kerültek, amelyeken szlovákiai élvonalbeli, magyarországi, cseh és alacsonyabb osztályú hazai gárdákkal is összemérték erejüket.

 

További információt ITT OLVASHAT.

Copyright © 2024 Somorjai