2024. már. 4., hétfő
vynuchalova

Romana Vyňuchalova bronzzal szeretné zárni a karrierjét

2019.3.20. 05:00
Peter Gábor

A somorjai klub tehetséges tagja hetedik éve erősíti a csapatot, a legutóbbi szombati mérkőzésen is megcsillogtatta tehetségét, Nyitra ellenei meccsen.

A somorjai csapat legtehetségesebb játékosa Romana Vyňuchalova és Suja Tímea már hatodik éve játszik együtt, ez az összeszokott játék a meccsek során meg is mutatkozik.

Teljes erőbedobással készülnek a következő mérkőzésre is, Vyňuchalova meggyőződése: „Nyitrán még nehezebb helyzetben lesznek. Nyitrának nincs mit veszítenie így minden bizonnyal teljes erőbedobással játszanak majd. Meg kell erősítenünk a védekezést”- tette hozzá a játékos.

Romana dizájnerként dolgozik Pozsonyban így munka után abszolválja az edzéseket.  „Ez a szezon nagyon igényes a számomra, naponta munka után utazom Somorjára, az edzések után vissza Pozsonyba. Már megerőltető számomra, így őszintén megvallva várom már a pihenőt.” – nyilatkozta portálunknak a sportoló.

„Természetesen nagyon boldog lennék, ha a szezont és egyben a pályafutásomat éremmel tudnám zárni. Szép befejezése lenne a somorjai karrieremnek.” – tette még hozzá.

Vyňuchalova hét éve erősíti a somorjai csapatot, kisebb nagyobb kitérőkkel. Bronzot utoljára Somorja 2012-ben nyert, Vyňuchalova érkezése előtt röviddel.

„Ha nem sikerül a bronzérem, akkor talán úgy fogom érezni, hogy itt az ideje a távozásnak, s így Somorja ismét esélyt kap az éremszerzésre” – zárta a beszélgetést mosolyogva Romana Vyňuchalova.

logo_minor

Copyright © 2024 Somorjai