2021. okt. 23., szombat - Gyöngyi
IIliga_hu

Rajtol a II. liga: alig változó erőviszonyok

2020.8.5. 06:24
ujszo.com

Várhatóan nem változnak meg drasztikusan az erőviszonyok a tavalyihoz képest a II. fociliga 2020/21-es szezonjában. A máriatölgyesiek és a besztercebányaiak ismét feljutási célokkal vágnak neki a pontvadászatnak, míg a komáromiak és a somorjaiak óvatosan fogalmazták meg terveiket.

A hírt a következő internetes portál közölte: ujszo.com

A tegnapi, lapzártánk után véget ért Poprad–Bardejov találkozóval elrajtolt a II. labdarúgóliga 2020/21-es szezonja.

Az élmezőny
Miután nem történtek komolyabb változások sem a Dubnica, sem a Banská Bystrica keretében, várhatóan ez a két csapat ezúttal is ott lesz az élmezőnyben és a feljutásért fog küzdeni.

A besztercebányaiak egyértelműen a feljutást tűzték ki célul, bár helyzetüket megnehezítheti, hogy stadionjuk átépítésen esik át, így a szezon során Zólyomban játsszák hazai mérkőzéseiket. A várhatóan jövő tavaszra elkészülő 7000 férőhelyes besztercebányai aréna lesz az ország Nemzeti Atlétikai Stadionja.

A besztercebányaiak és a máriatölgyesiek legnagyobb kihívója legutóbb az a Skalica volt, ahonnan a nyár folyamán több kulcsjátékos is távozott, így az alaposan megfiatalított csapat ezúttal valószínűleg nem lesz ott az 1. helyért folyó harcban.

 

További információt ITT OLVASHAT.

Copyright © 2021 Somorjai