2024. máj. 29., szerda
Parádés hetet zárt Leginus és somorjai STK

Parádés hetet zárt Leginus és somorjai STK

2021.11.8. 07:28
ujszo.com
Tibor Őry

Parádés hét van a somorja STK mögött. Három meccs, három győzelem, 16:0-ás gólarány. Vasárnap a bártfaiakat győzték le Michal Kuruc mester tanítványai.

A hírt a következő internetes portál közölte: ujszo.com

Az első perctől látható volt, hogy csak idő kérdése, mikor kezdi el a gólgyártást a somorjai csapat. Aktívan, rámenősen kezdett az STK és a 13. percben megszerezte a vezetést. Ki más lehetett eredményes, mint a szerdai Slovnaft Cup-meccsen Szepesbélán hét gólt szerző Lukas Leginus, aki Baez beadását fejjel juttatta a bártfai kapuba. A vezető találat után visszafogott a tempóból a kék-fehér csapat, de továbbra is dominált a pályán. A vendégek ugyan próbálkoztak, de a hazai védelem Veszelinov Dániel kapus vezetésével, aki bekerült a magyar U21-es válogatott keretébe, nagyon jól működött. A 32. percben jött az újabb hazai találat. Egy újabb begyakorolt akció után Malý fejjel a kapu elé tette a labdát, és Boateng kettőre növelte a hazai előnyt. 

A fordulás után is folytatta a remek támadójátékot az STK. Az 55. percben Boateng remek ütemben ugratta ki Leginust és a 20 éves szenci csatár nem hibázott, beállította a végeredményt. Ha a somorjaiak még pontosabb lettek volna, magasabb arányban is győzhettek volna. Megérdemelten szólt a találkozó végén az STK játékosainak a vastaps. ,,Azzal a céllal léptünk pályára, hogy folytassuk a jó szériánkat, újabb három pontot szerezzünk” – kezdte az Új Szónak a tegnapi meccs egyik legjobb játékosa, a kétgólos Lukas Leginus. –,,Minden találkozóra úgy lépünk pályára, hogy 0:0-lal kezdődik, csak magunkra, csak a játékunkra összpontosítunk. Nagyon örülünk, hogy remekül sikerülnek az utóbbi meccseink. Jövő héten Pozsonyban, a Slovan fakócsapata ellen lépünk pályára, szeretnénk győzelemmel zárni a 2021-es évet” – folytatta a 21-éves villámgyors csatár. 

 

További információt ITT OLVASHAT.

Copyright © 2024 Somorjai