2024. júl. 25., csütörtök
basket_hu

Ötből négy meccsen győztek a somorjai kosaras lányok

2018.10.22. 04:34
felvidek.ma

Ismét diadalmaskodtak, így folytatták jó szereplésüket a somorjai kosaras lányok, hiszen a Rózsahegy elleni hazai vereséget leszámítva megszerezték a negyedik győzelmüket, ezúttal hazai pályán, a Poprád csapata ellen.

Az SBK már az első perctől kezdve próbálta irányítani a játékot, így aztán úgy alakult, hogy az egész meccsen vezetett. Ráadásul az utolsó negyedben előfordult, hogy 34 pont volt a hazaiak előnye. Diósi Albert, a hazaiak edzője a samorin.sk-nak elmondta, szerinte jól védekezett a csapat, de a támadójátékuk is sikeres volt.  Valamint hozzátette, hogy annak is örül, hogy minden lány pályára lépett.

„Jól kezdtünk, az egész meccs alatt többpontos előnyünk volt. Remélem, a következő meccseken is a maihoz hasonló teljesítménnyel rukkolunk elő”  – tette hozzá Slimáková Eva, a csapat játékosa.

A csallóközi kisváros csapata a múlt héten, szombaton Besztercebányáról hozott pontokat, előtte viszont október 10-én, hazai pályán kikapott a nagy esélyes Rózsahegytől. Az első meccsen Nyitrán, majd pedig otthon a pozsonyi Slovan ellen győzött. Így az a szokatlan helyzet állt elő szombat este, a meccs után, hogy a csapat jelenleg a harmadik helyen van a szlovák női kosárlabdaliga I. osztályában.

SKK Somorja – Poprád 79:51

Negyedek: 23:10, 20:13, 17:12, 19:16

Nézők: 100

SBK Somorja: Vyňuchalová 19, Marcová 15, Suja 11, Horvátová 11, Letková 8, Lelkes J. 7, Slimáková 6, Dulová 2, Mészáros, Andrássy.

 

Copyright © 2024 Somorjai