2024. júl. 21., vasárnap
basket_hu

Nyert meccset vesztettek el a somorjai kosaras lányok a vendég nyitraiak ellen

2018.11.30. 07:08
felvidek.ma
Dobsa L.

Az SBK Somorja női kosárlabdacsapata bajnoki meccsen meglepetésre két ponttal kikapott a BKM Junior UK Nyitrától a Samaria Sportközpontban.

Pedig mindenki sima győzelmet várt a somorjai lányoktól, akik nemcsak szépek, de jól is kosaraznak: az idei kilenc meccsük során ötször győztek a női szlovák első ligában, ráadásul Rózsahegyen és otthon, a kassai fiatal angyalok ellen is nagyon szoros meccsen maradtak csak alul.

A hazaiak, bár nem kezdték jól a meccset, fokozatosan belelendültek, az első félidőt pedig már tíz pont előnnyel zárták. Ekkor még úgy tűnt, hogy sima hazai győzelem születik.

A baj ott kezdődött, hogy a somorjai csapat a második félidőben sem játszott jól, ugyanis a harmadik negyedet 8, a negyediket pedig 4 ponttal vesztette el, így a végén a nyitraiak kétgólos győzelmet ünnepelhettek Somorján.

A csallóközi lányok pontatlanul dobtak, nem szerezték meg a lepattanókat, s ki kell mondani, hogy az ellenfél jobb volt a második félidőben. Ezért is történhetett meg, hogy nem várt vendéggyőzelem született, melyre a nyitrai lányok a második félidőben nyújtott teljesítményükkel rászolgáltak.

SBK Somorja – Nyitra 57:59
Negyedek: 15:15, 16:6, 10:18, 16:20
Nézőszám: 150
SBK Somorja: Suja 14, Vyňuchalová 9, Marcová 8, Horvátová 8, Dulová 7, Škublová 5, Lelkes J. 4, Letková 2

Copyright © 2024 Somorjai