2024. ápr. 17., szerda
Nagy Péter: Jó formában vagyunk, és van önbizalmunk

Nagy Péter: Jó formában vagyunk, és van önbizalmunk

2021.4.30. 08:01
ujszo.com
FC ŠTK 1914

A II. labdarúgóligában szereplő somorjaiak nagyszerű formában futballoznak az elmúlt hetekben. Utolsó öt meccsüket megnyerték, és már hatodikok a tabellán. A sikeres hetek titkairól Nagy Pétert, a csapat 24 éves középpályását kérdeztük.

A hírt a következő internetes portál közölte: ujszo.com

Minek köszönhető elsősorban a csapat remek formája?

A télen Michal Kuruc személyében új edző érkezett a csapathoz, aki új szisztémát és új taktikát próbált bevezetni a csapatban. Kellett egy kis idő, amíg ezt megszoktuk, a tavaszi szezon elején még nem voltunk olyan eredményesek. De az utolsó öt meccsen már pontosan tudtuk, hogyan kell játszani, hogyan kell letámadni, már mindenki jól tudta, hogy mi a feladata. Nagyon remélem, hogy így fogjuk folytatni a hátralevő mérkőzéseken is.

A DAC téli igazolása, Luciano Vera mellett az elmúlt hetekben a dunaszerdahelyiek tehetséges gambiai középpályása, Sainey Njie is rendszeresen lehetőséget kapott Somorján. Az ő játékuk mennyire volt fontos a csapat számára?

A középpálya közepén Njie volt a párom az elmúlt néhány mérkőzésen, kivéve a legutóbbin, mert akkor újra a DAC-cal tartott. Ezeken a meccseken megszoktuk egymást a középpályán, és ezért nagyon jól működött az összjáték. Vera szintén egy nagyon ügyes játékos. Még csak 18 éves, de nagy potenciál van benne. Úgy látom, hogy mindketten nagy segítségünkre vannak. 

 

További információt ITT OLVASHAT.

Copyright © 2024 Somorjai