2024. júl. 24., szerda
kerdojel-4-600x325

Miért nem beszélnek arról......?

2020.11.13. 05:00
Zsuzsanna Sill

A járvány kellős közepén a média miért  nem magyarázza el, hogyan működik az immunrendszerünk?  Folyamatosan  csak arra biztatnak minket, hogy keressünk külső védelmet, ami megment minket: vegyünk maszkokat, alkoholos géleket  stb.

Miért nem beszélnek arról, hogy minél többet használjuk  az alkoholos kézfertőtlenítőket, bőrünk legfelső rétege annál áteresztőbb és érzékenyebb lesz a vírusokra.  Jó tanács, használjuk a “klasszikus” szappanokat !
Miért beszélnek mindenütt csak a   külső megoldásról ?  Gyógyszeres kezelésről,  oltóanyagról?  Miért nem mondják el  az embereknek, hogy  néhány hét alatt képesek vagyunk  természetes módon megerősíteni az immunrendszerünket? Természetesen ezek a módszerek nem akadályozzák  meg a vírus terjedését, de erősíti  az emberi szervezet  védekezését  a vírussal szemben, és  ennek köszönhetően  csökkenthetnénk a súlyos esetek arányát. Miért nem vonják be az információs csatornákba azokat, akik értenek a témához:  az egészségügyi szakembereket, akik a megelőzésről beszélnek,  a táplálkozási tanácsadókat, természetgyógyászokat, homeopatákat,  stb.  Ők hatalmas munkát végezhetnének az emberek tájékoztatásában és a megelőzés terén, ezzel  levehetnék a terhet a frontvonalban lévő orvosokról, és csökkenthetnék az emberek félelemérzetét. Miért nem mondják el, hogy az immunrendszerünk hatékonysága szigorúan a bélflóránk állapotától függ és ennélfogva az általunk elfogyasztott étel minőségétől? Miért nem magyarázzák el, hogy sok gyógynövény koncentrált formában néhány hét alatt megnövelik az immunvédelmet?

Miért? Miért?  - és maradnak a miértek, válaszok nélkül. Józan paraszti eszünkre hallgatva próbáljunk elgondolkodni a fenti miérteken, keressünk válaszokat, és aggodalom  helyett  próbáljuk ki valamelyiket vagy valamennyit.

logo_minor2021

 

 

Copyright © 2024 Somorjai