2024. ápr. 14., vasárnap
Megvan a DAC új címere

Megvan a DAC új címere

2021.7.20. 08:40
ma7.sk

A 2021/22-es szezon kezdete előtt logót váltott a DAC labdarúgóklub. Az új jelkép a klub hagyományait, valamint a modernitást és fejlődést jelképezi egyszerre - írja a klub honlapján.

A hírt a következő internetes portál közölte: ma7.sk

A már két éve betervezett logócsere célja, hogy a klub ismét megújuljon, és ezzel is megmutassa, hogy egy innovatív és győztes csapatról van szó. 
Az utóbbi hét évben új akadémiát hoztunk létre, hogy tanítsuk és neveljük a jövő generációit. Modern stadiont építettünk, ahol – ha engedik - együtt élvezhetjük a foci örömét. A korszerű edzőközpontunk nemzetközi szintű hátteret biztosít a labdarúgóink számára. Bajnokesélyes csapat vagyunk, ott vagyunk a nemzetközi porondon. Így hát a növekedésünk és fejlődésünk velejárója, hogy a 2021/22-es szezontól a címerünk is megújuljon.”
– mondta el Világi Oszkár, a DAC tulajdonosa.
A címert július 15-én, egyszerre több helyen, egy időben lehetett megtekinteni, pontosan 19:04 órakor. A MOL Arena nézői az Újpest elleni barátságos mérkőzés után, a csapat tagjaival közösen nézhették meg első alkalommal a stadion kivetítőjén. Ezzel egyidőben az interneten is megjelent a címert bemutató új imázsvideó.

 

További információt ITT OLVASHAT.

Copyright © 2024 Somorjai