2024. máj. 26., vasárnap
r7 cesta

Megnéztük, milyen a reggeli csúcsforgalom az R7 megnyitása után

2020.7.21. 06:03
ujszo.com

Vasárnap megnyitották az R7-es gyorsforgalmi út Egyházgelle (Holice) és a kötélszeri (Ketelec) kereszteződés közti szakaszát, melytől a közlekedésügyi minisztérium azt reméli, jelentősen tehermentesíti a túlterhelt I/63-as utat. Megnéztük, milyen a hétfő reggeli csúcsforgalom az útszakasz átadása után.

A hírt a következő internetes portál közölte: ujszo.com

Az R7-es gyorsforgalmi út megnyitása után az I/63-as úton hétfő reggel egyáltalán nem volt dugó. Mindössze Pozsony belvárosában fordult elő kisebb torlódás, de az utazás időtartama így is jelentős mértékben lerövidült. Azt persze nem szabad elfelejteni, hogy az iskolai szünidő alatt a forgalom amúgy is kisebb, az R7-es valódi erőpróbája csak szeptemberben várható. - A szerző felvétele

Aki korábban már utazott az I/63-as úton Pozsony irányába, az jól tudja, hogy a reggeli csúcsforgalomban rendkívül hosszú kocsisorok alakultak ki már a főváros előtt. Ha várakozás nélkül szerettünk volna bejutni a fővárosba, tanácsos volt olyan időpontban elindulni otthonról, hogy Dénesdet (Dunajská Lužná) reggeli fél 6 és 6 óra között érjük el.

Dénesdi csomópont

Az I/63-as utat használó ingázók jól tudják, hogy a közlekedés hétfő reggelenként a legnehezebb. A dugó szinte mindig fél 6 után kezdődik, a tetőzés pedig 7 és 8 óra között jellemző. Aki ebben az időintervallumban közelítette meg Dénesdet, annak szinte garantált volt legalább egy órányi várakozás.

 

További információt ITT OLVASHAT.

Copyright © 2024 Somorjai