2024. ápr. 16., kedd
stk_futbalista

Magyar védővel erősített a Komárom és a Somorja is

2020.2.11. 09:51
ma7.sk

A szlovák másodosztályban érdekelt két csallóközi együttes, a KFC Komárom és a Somorja is hivatalos médiafelületén jelentette be, hogy magyar játékossal erősítette meg védelmét.

A hírt a következő internetes portál közölte: ma7.sk

A komáromi lila-fehérek a cseh Karviná fiatal felvidéki tehetségével Lovász Denisszel erősítették meg védelmüket.

A nagymagyari származású 18 esztendős tehetség a nagyszombati Szpartak, valamint a Győri ETO akadémiáján nevelkedett, majd 2019 nyarán a cseh Karvina akadémiájára került. A fiatal védő Komáromban szeretné beindítani felnőtt karrierjét.

“Azért csatlakoztam a KFC-hez, mivel úgy gondolom, hogy megfelelő klub ahhoz, hogy beindíthassam a felnőtt karrierem, mivel sok fiatal játékos kap itt lehetőséget. Célom sok munkával és akarattal hozzásegíteni a csapatot a minél jobb szerepléshez és eredményekhez. Szeretném idővel felhívni magamra a figyelmet mint egy olyan játékosra, akit topligás csapatok is figyelnek.” - nyilatkozta a komáromiak új szerzeménye

A komáromi együttes mellett a szintén második vonalban szereplő Somorja is a védelemben erősített, méghozzá magyar-görög védővel.

A csallóközi együttesben folytatja Konstantinos Oikonomou, aki a görög másodosztályban szereplő Ergotelisz csapatától érkezik a Felvidékre. A görög csapatban többek között Dominik Špiriak is a csapattársa volt, aki a DAC-tól szerepel kölcsönben a görögöknél.

További információt ITT OLVASHAT.

 

Copyright © 2024 Somorjai