2021. nov. 30., kedd - András,Andor
laura

Lelkünkben a zene

2019.10.14. 05:00
Zsuzsanna Sill

Október 6-án a Sup Sup zenei klubban lezajlott a Lelkünkben a zene énekes tehetségkutató verseny hetedik évfolyamának  válogatója. A zsűri nyolc versenyző közül választotta ki azt az ötöt, akik október 20-án a verseny döntőjében mérhetik össze a tudásukat. Az idei döntősök közé  jutott  Molnár Laura is. A  tehetséges  fiatal versenyzővel  ebből az alkalomból beszélgettünk.

Molnár Laura 15 éves fiatal lány, aki   Nagymagyaron él szüleivel.  A  Magyar Tannyelvű alapiskola 9.-es tanulója, életvidám  fiatal lány, aki szabadidejében énekel, gyakorol, hogy céljait elérje.

Öt éve kitartón foglalkozik énekléssel, zongorázni 4 éve tanul.  Miért nevezett a Lelkünkben a zene elnevezésű versenyre, a következőképpen válaszolt.

 

- Véletlen módon tudtam meg, hogy ez a verseny egyáltalán létezik.  A versenyfelhívás felkeltette az érdeklődésemet,  úgy gondoltam ez a verseny egy kitűnő alkalom a megmérettetésre.

A felkészülésben  segített az énektanárom, s nagy örömömre a döntőbe jutottam.

 

A felkészülés kapcsán arról kérdeztem Laurát van e példaképe, kire szeretne hasonlítani?

 

-  Az éneklés terén Amy Lee a példaképem, remélem egyszer  elérem azt a szintet, hogy  az ő   dalait énekeljem. Sok munka, gyakorlás vár még rám, de  a családom mindenben támogat, nagyon szeretik,  ha énekelek nekik,   így mosolyt tudok csalni az arcukra.

 

Nagyon magabiztos  versenyzőként léptél színpadra, milyen lehetőségeid  voltak eddig a szereplésre, fellépésre?

 

-  Minden  szereplési lehetőséget megragadok,  nyilvános szereplésekre leginkább  az iskolai ünnepségeken, rendezvényeken van, illetve  a helyi gulyásfőző versenyeken valamint falunapokon. Minden felkérésnek örülök, hisz minden szereplés  alkalom a fejlődésre.

A jövőben hobbiként szeretnék  énekelni, mert a zenével, énekléssel töltött idő nagyon fontos számomra.

 

 Mikor az esélyekről faggatom, szerényen így válaszol?

 

- A győzelemre nem tartom magam esélyesnek, de kellemesen meglepődnék, ha mégis  sikerülne.

 

Október 20-án nagyon szurkolunk Laurának, sok sikert kívánunk a verseny döntőjében.

Köszönjük a beszélgetést.

lelkunkben az

logo_minor

Copyright © 2021 Somorjai