2024. már. 2., szombat
lelkes

Lelkes Júlia szenzációs formában

2018.12.18. 05:38
felvidek.ma

Portálunk beszámolt a somorjai kosaras lányok idei utolsó hazai meccséről, melyen sima győzelmet arattak Besztercebánya ellen. Most szombaton pedig már Poprádon fejezte be a 2018-as évet az SBK Somorja női kosárlabdacsapata, mely szoros meccsen hatpontos győzelmet aratott a BAM otthonában. Ezzel a két ponttal megerősítette a 4. helyét az Extraligában.

A csallóközieknek nem úgy sikerült a meccs, ahogy eltervezték, hiszen az első negyedet nyolc ponttal elvesztették. A hátrány ellenére viszont fokozatosan feljavult vendégek játéka, így végül izgalmas meccsen a hajrában sikerült fordítani és győzni.

A meccs embere a somorjai születésű Lelkes Júlia volt, aki a kosár alapjait is a csallóközi városban sajátította el.

Juli ötször próbálkozott hármas dobással és négyszer eredményes volt, s összesen 15 pontot szerzett. Eredményességének okaként mosolyogva azt jelölte meg, hogy jelenleg is gőzerővel tanul a vizsgákra, hiszen az orvosi egyetem hallgatója.

A somorjai csapat, bár nem játszott jól, mégis megszerezte a győzelmet a szezon utolsó meccsén, tegyük hozzá, nem érdemtelenül. Most egy kis pihenő vár a lányokra, majd az új évben, január 5-én a Pöstyéni Sirályokat fogadják a Samaria Sportcentrumban

BAM Poprád – SBKK Somorja 52:56

Negyedek: 15:7, 11:19, 14:16, 12:14
Nézőszám: 100
SBK Somorja: Lelkes J. 15, Suja 15, Vyňuchalová 12, Horvátová 5, Letková 4, Marcová 2, Dulová

Copyright © 2024 Somorjai