2024. jún. 20., csütörtök
Legyőzte a listavezetőt a KFC, hétgólos meccset nyert a DAC farmcsapata

Legyőzte a listavezetőt a KFC, hétgólos meccset nyert a DAC farmcsapata

2021.9.13. 07:44
ma7.sk
stksamorin.sk /Őry Tibor

A szlovák másodosztály nyolcadik fordulója sikeresen alakult a csallóközi csapatok számára, ugyanis a Komárom és a Somorja is hazai közönség előtt aratott fontos győzelmet. A somorjaiak meccsén hét gól született.

A hírt a következő internetes portál közölte: ma7.sk

Komárom
A komáromi lila-fehérek a forduló előtt listavezető Szakolcát fogadták hazai pályán. A találkozó első 25 perce nem sok lehetőséget hozott, az első kaput eltaláló kísérletet is csak a 27. percben jegyezhettük fel, Tóth Gábor fejesét azonban Junas hárítani tudta. Az első félidő végén a komáromiak előtt óriási gólszerzési lehetőség adódott. Domonkos helyzeténél az egyik szakolcai védő kézzel ért a labdába, ami azonnali piros lapot és büntetőt vont maga után.

A megítélt büntetőt a hazaiak csapatkapitánya, Domonkos gólra is váltotta.

Fordulás követően a hazaiak gyorsan megduplázták előnyüket, az 57. percben Ganbayar Ganbold fejesével. A komáromiak győzelme akár nagyobb különbségű is lehetett volna, a vendégek kapusa remek védésekkel mentette meg csapatát a góloktól. A mérkőzés végén a vendégek újabb piros lapot zsebeltek be, így kettős emberhátrányban fejezték be a mérkőzést. A vereséggel elvesztették vezető helyüket a tabellán. A komáromi lila-fehérek győzelmükkel a tabella ötödik helyére ugrottak fel, a következő fordulóban az új listavezető Zólyombrézó otthonában lépnek pályára Radványi Miklós tanítványai.

 

További információt ITT OLVASHAT.

Copyright © 2024 Somorjai