2024. ápr. 21., vasárnap
dezinfekcia_hu

Lefújt rendezvények országszerte

2020.3.10. 08:18
ujszo.com

Fokozatosan egyre több megye és önkormányzat hívja össze a helyi válságstábot. A koronavírus terjedésének megfékezéséért több iskolát ideiglenesen bezártak és elmaradnak a nagyobb tömegeket vonzó rendezvények.

Bezárták a fővárosi iskolákat, intézményeket, lefújták a rendezvényeket a koronavírus miatt. Az Óvárosban levő bölcsődékben, óvodákban és alapiskolákban 5 napig szünetel a tanítás.

A hírt a következő internetes portál közölte: ujszo.com

Drasztikus intézkedések

Pozsonyban egy villamosvezető és egy óvónő is elkapta a koronavírust, a Szlovák Nemzeti Színház egyik alkalmazottja is fertőzött. Elképzelhető, hogy az óvónő másokat is megfertőzött, a sofőrnőnél azonban ennek minimális lehet az esélye. Matúš Vallo főpolgármester délelőtt a városrészek vezetőivel tartott sajtótájékoztatóján elmondta, meghatározatlan időre bezárják a múzeumokat, galériákat, az állatkertet, a téli stadiont, az uszodákat, a mozikat, elmaradnak a város által szervezett rendezvények. Több egyetemen is szünetel az oktatás. Az Óvárosban az óvodákban és az iskolákban is egyhetes szünetet rendeltek el, így próbálják meggátolni a vírus terjedését.

További információt ITT OLVASHAT.

Copyright © 2024 Somorjai