2024. feb. 23., péntek
Lecserélték a megtévesztő közlekedési táblát

Lecserélték a megtévesztő közlekedési táblát

2019.1.3. 05:10
Zsuzsanna Sill
stará značka

Hírportálunk már közzé tette  azt az olvasói hozzászólást, mely szerint  a Csölösztői út, a Temetősor, a Tejfalusi út és a Kovács utca kereszteződésében található új  körforgalomban az egyik közlekedési tábla megtévesztő   a sofőrök számára.

Az önkormányzathoz is többen fordultak bejelentéssel, mi szerint a fentebb említett  kereszteződésében található új körforgalomban kihelyezett közlekedési tábla  félreértelmezhető.   A Tejfalusi útról érkező autósok számára a kötelező haladási irányt meghatározó táblát sokan megtévesztőnek találták, mivel bal és jobb irányba is terelte a forgalmat.

A táblák kihelyezésének projektjét előzetesen a közlekedésrendészet dunaszerdahelyi kirendeltsége véleményezte, s csak a jóváhagyását követően került sor a közlekedési táblák felszerelésére. Lakosaink észrevételei alapján az önkormányzat a tervezőhöz és a közlekedésrendészethez fordult.  A  szakértők véleménye megegyezett abban, hogy a tábla valóban félreértelmezhető, ma C6b jelzésű táblára cserélték az illetékesek.

logo_minor

 

Copyright © 2024 Somorjai