2024. júl. 25., csütörtök
A korlátozások ellenére világversenyen is eredményesek a somorjai vívók - VIDEÓ

A korlátozások ellenére világversenyen is eredményesek a somorjai vívók - VIDEÓ

2021.6.2. 10:07
ma7.sk

A koronavírus-járvány a sportvilágot is tetőtől talpig felforgatta. A felkészülést és a versenyeket is nehezítette a pandémia, de a sportolók is bíznak abban, hogy lassan végre normalizálódik a helyzet és minden visszakerülhet a rendes kerékvágásba. Bizakodva tekintenek a jövőbe a Somorjai Vívó Klub sportolói is, akik a nehezített körülmények ellenére az utóbbi időben remek eredményeket produkáltak és gőzerővel készülnek az újabb megmérettetésekre.

A hírt a következő internetes portál közölte: ma7.sk

Nagy József, a Somorjai Vívó Klub vezetőedzője elmondta, hogy egy roppant nehéz és küzdelmekkel teli időszak áll mögöttük, ugyanis nemcsak a felkészülési időszakot vette el tőlük a koronavírus-járvány, hanem a versenyek többségét is.

Tavaly áprilisban négy fiú és két lány indulhatott volna tőlünk az amerikai világbajnokságon, de ezt sajnos lefújták. Emellett egyetlen Európa- kupát sem rendeztek, pedig lett volna esélyük akár megnyerni is valamelyiket.

Emellett azt is hangsúlyozta, hogy mivel a környező országokban nem voltak ilyen szigorú járványügyi intézkedések, komoly lemaradást kell majd behozniuk annak érdekében, hogy az elkövetkező időszakban is jó eredményeket tudjanak felmutatni.
 

További információt ITT OLVASHAT.

 

Copyright © 2024 Somorjai