2024. júl. 21., vasárnap
koncz1

Koncz Zsuzsa koncertek Komáromban, Dunaszerdahelyen és Kassán

2019.4.12. 08:07
parameter.sk

Koncz Zsuzsa szlovákiai koncertállomásai: Komáromi VMK - április 11. (csütörtök, 19:00), Csaplár Benedek VMK, Dunaszerdahely - április 15. (hétfő, 19:00), Közösségi Ház, KASSA - május 23. (csütörtök, 19:00)

Belépőjegyek az ismert jegyárusító helyeken, a művelődési házak szervezési osztályán, valamint a Ticketportal hálózatában kaphatók amíg a készlet tart.

Bővebb info: +421 905 654 349, www.elokoncert.sk, www.ticketportal.sk

koncz

oncz Zsuzsa többek között Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas magyar előadóművész, énekesnő. A magyar beat-, pop- és rockzene egyik meghatározó egyénisége. Elsősorban verslemezei és politikai tartalmú (s a rendszerváltás előtt esetenként betiltott) dalai tették ismertté, valamint a választékos és tisztán érthető előadásmódja. 98 magyarországi és 24 külföldi önálló lemeze jelent meg, diszkográfiája szerint több mint négyszázötven hazai és külföldi hanghordozó őrzi dalait.

Igazi állócsillag a magyar popzene egén, dalai minden korban aktuálisan a mához szólnak – ráadásul egyáltalán nem elérhetetlen legenda, hiszen koncertjeivel folyamatos és eleven kapcsolatot tart fent közönségével. A páratlan karrierje során immár 12 alkalommal adott teltházas Aréna koncertet Budapesten, legutóbb március 9-én, de a határon túli közönségéhez is szívesen látogat el.

A művész mellett évtizedek óta kitartó hűséges közönsége iránti szeretete, lendülete hívta életre az eddigi utolsó - immár negyvenedik albumát a Vadvilágot. Megalkuvás nélküli, elgondolkodtató, mégis szórakoztató és élvezetes, modern lemez született, mint mondja: „eddigi hagyományainkhoz híven, magán- és közügyeinkről...”

Az április 11-i révkomáromi az április 15-i dunaszerdahelyi, valamint a május 23-i kassai koncerten is bemutatkozik az új lemez, de természetesen hallhatunk olyan régi nagy kedvenceket is, amelyektől Koncz Zsuzsa az lett, aki: ünnepelt, rajongott sztár, és közvetlen, őszinte előadó.

A művész vallja, hogy minden koncert "...fantasztikus lehetőség gondolataink és érzelmeink összekapcsolására. Az igazi kihívás, vagyis a lényeg benne az, hogy az egyes emberek a zene hatására közösséggé válhatnak-e, hogy képesek vagyunk-e rá, hogy tudunk-e együtt lélegezni, együtt énekelni, megfogni egymás kezét. Sikerülhet-e ezt megteremteni a dal, a zene, a gondolat erejével. Márpedig én hiszem, hogy igen, sikerülhet, hiszen azért leszünk ott, mert mindannyian erre vágyunk..."

Copyright © 2024 Somorjai