2024. máj. 23., csütörtök
Komárom és Somorja is döntetlennel kezdte a tavaszi idényt

Komárom és Somorja is döntetlennel kezdte a tavaszi idényt

2022.3.1. 09:29
ma7.sk

A szlovák élvonalbeli labdarúgó-bajnokság után a másodosztályban is megkezdődtek a küzdelmek. A két felvidéki érdekeltségű gárda a Komáromi FC és a Somorja is hazai pályán kezdhette a tavaszi idényt.

A hírt a következő internetes portál közölte: ma7.sk

A hétvégén a szlovák fociliga második vonalában is megkezdődött a szezon tavaszi idénye. A komáromi lila-fehérek a tabella harmadik helyéről várhatták a tavaszi nyitófordulót. A Radványi-legénység a kiesés ellen menekülő Bártfa csapatát fogadta hazai közönség előtt. A találkozó első félideje nem sok gólszerzési lehetőséget hozott, az első félidőben a vendégek domináltak. A második félidőben Radványi több cserét is végrehajtott, ami felpezsdítette a komáromiak játékát.

A télen visszatérő Mészáros András is pályára lépett csereként, de a hazaiak hiába szorították be a bártfai együttest a komáromiak nem tudtak gólt szerezni.

A hazaiak két nagy helyzetet is elpuskáztak a második félidőben, előbb Varga Péter helyzetét védte a vendégek kapusa, majd a hajrában Németh Tamás lövését tolta a felső lécre a kapus. Mivel a lila-fehérek csak döntetleneztek, a Szakolca győzelmével megelőzte a komáromiakat, és feljött a harmadik helyre. A KFC legközelebb a Slovan fakócsapatának otthonában vendégeskedik.

A másik felvidéki érdekeltségű csapat a Somorja is döntetlennel kezdte a tavaszt, a somorjaiak hazai pályán fogadták a Homonnát.

 

További információt ITT OLVASHAT.

Copyright © 2024 Somorjai