2024. jún. 20., csütörtök
Kiszorultak az elődöntőből a somorjai női kosárlabdázók

Kiszorultak az elődöntőből a somorjai női kosárlabdázók

2021.4.1. 14:47
ujszo.com

A somorjai csapat összesítés-ben 2:1-es vereséget szenvedett a női kosárlabda-extraliga playoff-negyeddöntőjében a besztercebányai ŠKP ellen, és ma (19.00) az iglóiak ellen kezdi az 5–8. helyért zajló rájátszást.

A hírt a következő internetes portál közölte: ujszo.com


Az alapszakasz, de a felsőházi rájátszás alapján is puszta formalitásnak tűnt a somorjaiak playoff-negyeddöntője. A csallóköziek ugyanis még a fő bajnokesélyes pöstyéniek skalpját is megszerezték. Aztán viszont közbeszólt a koronavírus, a csapat karanténba került, és az elhúzódó betegség miatt két utolsó bajnokijukat is játék nélkül írták az ellenfele javára (0:20 YA Košice, 0:20 Ružomberok). Így több mint egy hónapos kihagyás után kellett játszaniuk a somorjaiaknak a playoffban – öt nap alatt három (!) meccset.

„Háromhetes edzéskieséssel teljesen elveszítettük a meccsritmust. Nagy a csalódás, de ha reálisan nézzük a dolgokat, egyszerűen nem bírtuk még az ilyen terhelést a Covid után” – szögezte le lapunknak Suja Tímea, a somorjaiak irányítója. 
Ez leginkább a két hazai találkozón mutatkozott meg, azoknak is a negyedik negyedében: az elsőn a húszpontos előnyből még sikerült megőrizni három pontot (56:53) a végére, a 3:20-as utolsó tíz perc ellenére is. A másodikon viszont a 0:14-es negyedik negyed összességében 44:43-as vereséget eredményezett. 

 

További információt ITT OLVASHAT.

Copyright © 2024 Somorjai