2021. ápr. 21., szerda - Konrád
ViON

Kétgólos vereség, kihagyott büntető Aranyosmaróton

2020.2.1. 15:56
Szilvássy József
Facebook FC ViOn

Szombat délután játszotta le idei negyedik felkészülési mérkőzését az STK Somorja labdarúgó együttese, amely a  műfüves pályán egy percig sem játszott alárendelt szerepet az élvonalbeli vendéglátójával szemben.

„Főleg az első félidőben azért meglátszott, hogy a hazaiak összeszokottabbak, előbbre tartanak a felkészülésben, hiszen két hét múlva folytatódik a Fortuna liga. Ugyanakkor játékosaink már jó erőnlétben vannak, amit a szoros második játékrész igazolt, amikor legalább szépíthettünk volna, de Mezovský a kapu mellé rúgta a tizenegyest.

Négy próbajátékos -- két panamai és egy-egy szerb, illetve ukrán -- is pályára lépett az STK mezében. Szerződtetésükről még nem döntött a vezetőség. Ugyanakkor már leigazoltuk a trencséni nevelésű, legutóbb Poprádon játszó, 22 éves középpályás Denis Jančót, aki hétfőtől csatlakozik a keretünkhöz“ -- tájékoztatta honlapunkat Csölle Roland csapatvezető.

Jövő szombaton az STK egy nap alatt két mérkőzést játszik a dunaszerdahelyi MOL Akadémián. 11 órakor a Dunajská Lužná, két órával később pedig az osztrák Schwechat lesz az ellenfelünk.

FC ViOn Zlaté Moravce-Vráble -- STK 1914 Somorja 2:0  (2:0)

logo_minor

Copyright © 2021 Somorjai