2024. ápr. 17., szerda
posta_hu

Karanténban lévő személynek nem szállít ki küldeményt a posta

2020.3.18. 08:43
ma7.sk
Rózsár Vince

Nem szállítja ki a küldeményeket a karanténban lévő személyeknek a posta, hanem értesítést hagy a címzettnek – közölte Eva Rovenská, a Szlovák Posta szóvivője. A karanténba került lakosokat arra kérik, jelezzék ezt a postaládájukon vagy a csengőjükön.

A hírt a következő internetes portál közölte: ma7.sk

Ilyen esetben a posta intézkedik, hogy hosszabb ideig tárolhassa a küldeményt,

és keresi a lehetőségét, hogy anélkül kézbesítsék a levelet vagy a csomagot, hogy a kézbesítőnek személyesen érintkeznie kelljen a címzettel. A posta azért vezet be korlátozásokat, hogy csökkentse az alkalmazottak és a lakosok megfertőződésének kockázatát.

Rovenská megjegyezte,

a már meghozott óvintézkedések továbbra is érvényben maradnak.

A gázszolgáltatóval (SPP) kötött megállapodás értelmében a gázórát úgy olvassák le, hogy nem kerülnek kontaktusba az ügyféllel. A posta azt javasolja az ügyfeleinek, ha lehet, ne menjenek el a postahivatalba, és ha lehetséges, online, mobilalkalmazáson keresztül intézzék az ügyeiket, vagy várják meg, amíg a javul a helyzet. „Akinek mégis el kell mennie a postára, arra kérjük, tartson megfelelő távolságot a többi várakozótól, az ügyintézőktől, és minél gyorsabban intézzék el az ügyeiket" - mondta a szóvivő.

További információt ITT OLVASHAT.

Copyright © 2024 Somorjai