2024. júl. 21., vasárnap
Jótékonysági koncert Somorján

Jótékonysági koncert Somorján

2019.1.22. 12:00
Zsuzsanna Sill

Jótékonysági koncert szervezésével szeretnének segíteni annak a családnak, akik a 2018-as év végén egy lakástűzben mindenüket elveszítették.

A koncerten több ismert személyiség is fellép, Paľo Drapák, Janko Slezák, vagy Marcela Molnárová.

A jótékonysági koncertre január 27-én   19,00 órai kezdettel kerül sor a Városi Kulturális Központban.  A koncert teljes jegybevétele, illetve az önkéntes felajánlások a háromgyerekes család megsegítésére szolgál majd.

A család önerőből épült háza, ahova hamarosan költöztek volna december 27-én éjjel porig égett. A házban a történtek idején minden szerencsére nem tartózkodott senki. A berendezés, a ruhák mind a tűz martaléka lett.

Pár óra leforgása alatt többen igyekeztek a család segítségére, így jött a jótékonysági koncert ötlete is. Somorja és Partizánske, ahonnan a család származik, közösen fogtak össze. Partizánske polgármestere Jozef Božík is kifejezte együttérzését, illetve köszönetét a segítségnyújtásért,  valamint koncert szervezésért a Stará családnak.

A koncert műsorvezető párosa Lenka Šóošová és  Roman Juraško lesz.  A koncerten fellépnek a fentebb említetteken kívül LeRa, Martin Šafárik, František Ďuriač, Dominika Stará,  Kochanski együttes, valamint  az Urban Ethnic Crew tánccsoport.

A koncertre 10 Euro a belépő.

logo_minor

Copyright © 2024 Somorjai