2024. ápr. 17., szerda
otvorenie D4R7

Jó hír a sofőröknek: nyit az R7-es gyorsforgalmi

2020.7.20. 04:49
ujszo.com

Több hónapos halogatás után ma végre megnyitják az R7-es gyorsforgalmi út majdnem teljes szakaszát Egyházgelle és a Ketelec-Kereszteződés között, onnan a forgalmat a D4-es körgyűrű egy befejezett részén visszavezetik az eredeti elsőrendű 1/63-as útra.

A hírt a következő internetes portál közölte: ujszo.com

Az utat hivatalosan délelőtt nyitották meg, ám még néhány óráig eltart, míg reálisan felengedik rá az első gépkocsikat, a megnyitásra ugyanis még a rendőrségnek áldását kell adnia, az egyenruhásoknak le kell ellenőrizniük a teljes szakaszt. A projekt kivitelezője szerint legkésőbb késő délután nyithat meg reálisan a gyorsforgalmi.

Mit segít az új út?

Erre a kérdésre holnap, a munkahét kezdetén fogjuk csak megkapni a pontos választ. Ami biztos, hogy a gyorsforgalmi út nagy segítséget jelent azoknak, akik naponta ingáznak a túlzsúfolt I/63-as úton. Főleg a Somorján, Dénesden és Csöllén élőknek jelent majd hatalmas segítséget, hiszen jelentősen tehermentesíti az ezeken a községeken áthaladó főutat. Nemcsak a személyautók, hanem a teherforgalom is kikerülheti majd ezeket a községeket az új R7-es úton.

 

További információt ITT OLVASHAT.

Copyright © 2024 Somorjai